En del av Nordisk Yta

Välkommen till Davidssons Måleri & Golv

Davidsson Måleri och Golv AB utvecklas ständigt för att kunna ge dig som kund de bästa produkterna och arbetsmetoderna inom måleri- och golvarbeten.

Vi arbetar med måleri inom Vadstena, Motala, Mjölby samt Ödeshög med omnejd. I Vadstena har vi dessutom en butik som, utöver ett brett sortiment, även är känd för personalens goda kunskap vilken vi gärna delar med oss av. I butiken finner du spännande och inspirerande lösningar, både traditionella och lite mera vågade för dig som önskar det – valet är ditt. Kom in så hjälper vi till!

Nöjd Kund Garanti
Certifikat
Måleriföretagen

Läs vår broschyr

Butiken

Hos oss finner du ett brett sortiment av färg, tapeter och tillbehör.

Vi kan erbjuda många intressanta och bra produkter från golv till tak. Vi erbjuder även inspiration genom olika trendkulörer och tapeter mm. I sortimentet hittar du produkter som ligger rätt i tiden till hög kvalitet och rätt pris.

I butiken får du även rådgivning om hur du skall gå till väga och vilka hjälpmedel som underlättar arbetet. Du kan diskutera vad ett måleriuppdrag kan innebära för dig och du kan vara säker på att få rådgivning som är korrekt genom våra hantverkskunniga medarbetare. Vill du ha hjälp med själva arbetet står våra duktiga målare till förfogande. Vi kan erbjuda ett antal olika behandlingar till ditt golv. Lacker, oljor med eller utan pigment eller varför inte ett rustikt lutat och såpbehandlat golv, alla alternativ hittar du i butiken! Köper du tapeter så finns det möjlighet att hyra tapetbord till låg kostnad. Vi kan även hjälpa dig med detta arbete om du så önskar. Välkommen med din förfrågan så får du ett kostnadsförslag.

I butiken hittar du även färg till båten eller olja till altan och utemöbler. Vi har även ett stort sortiment av markiser. Kort sagt; vi har det du behöver till rätt pris och årstid!

Markiser

I vår butik har vi en uppsjö av markiser till fönster och terrass. Förutom att hjälpa dig välja rätt markis eller fönsterskydd kommer vi hem till dig eller ditt företag och hjälper dig att sätta upp dem. Allt för att du ska kunna njuta av både sol, skugga och ljud!

Butik med olika tapetsorter

Huskonto

Har du tänkt dig att göra en större renovering? Ta då del av våra förmånliga erbjudanden huskonto! besök gärna vår butik för att diskutera ett upplägg av ditt huskonto.

Efter uppläggning av ditt Huskonto har du 30 dagar på dig att handla varor. Därefter är din betalningstid ytterligare 30 dagar! Rabatter (Gäller ej kampanjvaror.)

Färg & spackel från ALCRO 25 % | Övriga måleriprodukter 10% | Tapet 15% | Tapet över 450:-/rulle 10% | Golv 10% | Kakel/klinker 10%

För att ta del av vårt HUSKONTO är villkoren att man handlar för en summa av minst 5000:- under inköpsmånaden.

Välkommen in!

Öppettider

Måndag-Torsdag: kl. 09.00-18.00

Fredag: kl. 09.00-16.00

Lördag-Söndag: Stängt

Yrkesbutiken: kl. 07.00-16.00

Vardagsrum med blå vägg

Bli inspirerad av våra fina projekt

Här uppdaterar vi löpande från några av våra projekt som vi utfört och även lite andra händelser från vår verksamhet.

Följ oss på instagram @davidssonsmalerigolv

Offertförfrågan

Namn

E-post

Telefonnummer

Meddelande

Kontakta oss

Undrar du över något?

Kontakta oss så får du professionell hjälp direkt.

Se vilka som jobbar här och kontaktuppgifter till dessa genom knappen nedan.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy.