En del av Nordisk Yta

Välkommen till Davidssons Måleri & Golv

Davidsson Måleri och Golv AB utvecklas ständigt för att kunna ge dig som kund de bästa produkterna och arbetsmetoderna inom måleri- och golvarbeten.

Administratör

Administratör med bollsinne. Nu söker vi dig som kan hålla många bollar i luften. En stresstålig administratör med ekonomikunskaper som älskar att lösa problem med varierande arbetsuppgifter, gärna med intresse av marknadsföring och sociala medier. Har du dessutom HR erfarenhet ser vi detta som ett stort plus.

Detta är idag två deltidstjänster som slås ihop till en heltid. Möjlighet finns att en tid arbeta parallellt med nuvarande personal för att få ett grepp om tjänsten. Du kommer jobba nära VD samt projektledarna i din dagliga verksamhet. Du bör ha intresse för verksamhetssystem, förändringsarbete samt kommunikation. Kort och gott du ska ha fallenhet och förmåga och struktur att växla mellan arbetsuppgifter.

Davidssons Måleri & Golv AB Med Huvudkontoret samt Färgbutik i Vadstena, finns representerade med lokalkontor i Motala, Mjölby samt Linköping. Verksamheten omfattar byggnadsmåleri, så som ny och reparationsmålning, renovering av kulturbyggnader, kyrkor, slott samt renovering av putsade fasader. På golvsidan utför vi allt inom våtrum, kakel-, klinkersättning, övrig golvläggning, golvslipning samt läggning av nya trägolv. Både på entreprenad och privatsidan, vi har också ett antal murare.

Löpande urval kommer att göras och tjänsten kommer att tillsättas så fort det är möjligt. Placeringsort Vadstena, B-Körkort samt god datavana är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper samt vilja att lära sig.

Vi ser gärna kvinnliga sökande. Tjänsten är tillsvidare 100% med provanställning 6 månader.

Fakta om jobbet

Län
Östergötlands län

Ort
Vadstena

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Yrkeskategori
Administration/Kontor

Yrkestitel
Administratör

Publicerad
2021-03-12

Sista ansökningsdag
2021-04-11

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta. Vi samlar också in uppgifter, vad och när vi gör detta kan du läsa i vår integritetspolicy

 Tillbaka till huvudsidan – Nordisk Yta   Webbutik